Sponsring Onsjö Golfklubb

Onsjö GK har flera olika sponsorpaket. Men vi är självfallet öppna för nya idéer och förslag på samarbete.

Ta kontakt med klubbchef Ted Siesing om du vill diskutera engagemang i Onsjö GK, ring 0521 – 688 70 eller skicka ett mail till: ted@onsjogk.com

Vill du bli partner med Onsjö GK?

Ordna en företagstävling för dina kunder. Stärk ditt nätverk i umgänget med våra övriga sponsorer. Eller överraska dina medarbetare med en prova-på-dag på korthålsbanan. Onsjö GK ger dig möjligheter till många former av aktiviteter och arrangemang.

Onsjö GK är en komplett golfanläggning med 18 spännande hål, en korthålsbana med 9 hål, puttinggreener, övningsområden, restaurang, golfshop, drivingrange med Toptracer och en underbar natur.

Golfkrogen är känd för sin goda mat, golfsshopen har det bredaste sortimentet i regionen och drivningrangen är den mest besökta i regionen.

Golfanläggningen erbjuder en fantastisk miljö för golf, friskvård och avkoppling. Det geografiska läget är ytterligare en fördel vilket förklarar att så många greenfeegäster väljer Onsjö GK.

Som sponsor och partner är du delaktig i att utveckla såväl vår förening som regionens dragningskraft. Du erbjuds regelbundna sponsorträffar med tävlingar, föredrag och mycket annat.